Holky za mřížemi – 3.díl – Zákaz lesbického sexu

52
Ulož.to Disk - sdílejte snadno data

Po úvodní znělce sledujeme minulost jedné z vězenkyň (Sophia Bursetová)- dříve byla mužem a pracovala jako hasič v NY. Piper Chapmanová je se svými spoluvězenkyněmi, ty se tradičně popichují. Poté jde na toaletu, kde je právě vězenkyně, která bývala mužem.
Je přeoperovaná- nikdo by netipnul, že byla muž. Navíc se zde ženám stará o vlasy. Je na Piper milá a dává jí nějaké rady, až jí přijdou peníze, má se zastavit, aby jí udělala něco s účesem.
Piper po rozhovoru usedá na WC, objevuje se ale podivínská černoška, která na ní má zjevně zálusk a špehuje jí.
Dozorce, přezdívaný pornáč, Bursetovou provokuje, nabízí jí jakýsi sendvič/hamburger za orální sex. Ona pohotově reaguje a ztrapní ho před mladším kolegou.
On se pak před ním snaží naparovat, ale spíše se ztrapňuje ještě více. Bursetová dostává příděl léků, dostává ale jen polovinu hormonů, a tak si stěžuje, zatím marně.

Holky za mřížemi – 3.díl – Zákaz lesbického sexu. Sleduj svůj oblíbený seriál zcela zdarma. Seriál je online k přehrání v češtině nebo slovenštině. Můžeš naší práci podpořit na instagramu nebo facebooku. Další díly seriálů, popřípadě i jiný seriál najde na naší stránce, stačí přejít na hlavní stránku nebo si vybrat v menu. Malý tip: pokud chcete video přehrát musíte kliknout vícekrát na tlačítko play.

Zavřít reklamu ×

Přehraj.to